Een tastbare herinnering aan de uitvaart

We leggen alles vast in het leven. Geboortes, verjaardagen, vakanties. Uitvaarten worden daarentegen minder vaak op de foto gezet. Terwijl dit de laatste momenten zijn die u doorbrengt met uw dierbare. Liefde is nooit zo voelbaar als op de dag van een afscheid. Nabestaanden trekken zich op aan de steun van de omgeving, geven een ode aan de overledene en plannen de dag tot op het kleinste detail. Uitvaartfotograaf Gwendolyn Pieters uit Vlissingen maakt deze troostende herinneringen tastbaar.

Benieuwd naar het werk van Gwendolyn Pieters Afscheidsfotografie? Zij is tijdens de Open dag Zeeuws Afscheid aanwezig bij Uitvaartcentrum Overtoom Groen om te vertellen over haar werk. Daarnaast is een interview met Gwendolyn te lezen in het Magazine Zeeuws Afscheid, dit magazine kunt u kosteloos ophalen bij Uitvaartcentrum Overtoom Groen, Uitvaartverzorging De Bevelanden of bij Uitvaartverzorging H. Jobse.

U bent zaterdag 4 november van harte welkom van 10:00 uur tot 15:00 uur.