“Uitvaart Zorgcentra Nederland (UZN) staat voor betrokken, persoonlijke en stijvolle uitvaarten. Uitvaartondernemers die aangesloten zijn bij onze organisatie helpen met deskundige begeleiding en een luisterend oor. Samen zoeken zij verbinding en profiteren van ons uitgebreide landelijke netwerk. Ze maken gebruik van elkaars expertise, mensen en middelen. Samen sta je immers veel sterker dan alleen. De individuele uitvaartondernemers hebben allemaal hun eigen identiteit. Het is uiteindelijk aan u om de uitvaartverzorger te kiezen die het beste bij u past.” –Nico Gouwerok, directeur Uitvaart Zorgcentra Nederland

Uitvaartcentrum Overtoom Groen, Uitvaartverzorging H. Jobse en Uitvaartverzorging De Bevelanden zijn aangesloten bij UZN en organiseren gezamenlijk op zaterdag 4 november een open dag. Tijdens deze dag nodigen wij u van 10;00 uur tot 15:00 uur uit in onze uitvaartcentra, wij laten u graag zien wat het Zeeuwse Afscheid inhoudt.