Planning Open dag uitvaartcentrum Overtoom Groen Vlissingen

10.00 uur
Opening en ontvangst, muzikaal omlijst door Frans Kasander, accordeonist.

10.30 uur
Mr. A.M. Jacobse van Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen verzorgt een presentatie over onderwerpen als erven, wilsonbekwaamheid, erfbelasting en bijdrage zorg.

11.00 uur
Mogelijkheid tot het stellen van vragen en aansluitend spreekuur n.a.v. de presentatie van mr. A.M. Jacobse.

11.30 uur
Presentatie Gwendolyn Pieters, afscheidsfotografie. Afscheidsfotografie is vaak niet het eerste waar je aan denkt als je geconfronteerd wordt met afscheid moeten nemen van je dierbaren. Echter blijkt het maken van foto’s in de periode voor het afscheid, evenals tijdens het afscheid, ontzettend waardevol. Gwendolyn vertelt u waarom het vastleggen van het afscheid in beelden zo belangrijk kan zijn.

12.30 uur
Uitvaarten en muziek: Een muzikale presentatie van accordeonist Frans Kasander over zijn ervaringen met het spelen van muziek bij uitvaarten.

13.00 uur
Zeeuwse dialectverteller Frans van der Heijde. Door zijn verhalen zijn we in staat het leven te omarmen en daarmee de mooie en duurzame kanten van ons menszijn te openbaren. Hij vertelt over “Omhae mee de doôd..!” Een ware belevenis.

14.00 uur
Wandeling over de Noorderbegraafplaats aan de President Rooseveltlaan te Vlissingen. Beheerder Guus van Driel neemt ons mee op een unieke tocht langs de monumenten, beplanting en bijzondere plekjes. Vertrek vanaf uitvaartcentrum Overtoom-Groen.

15.00 uur
Einde

Doorlopend wordt het backstagefilmpje: “Een kijkje achter de schermen van ons uitvaartcentrum.” gepresenteerd in de aula.

Verschillende standhouders zullen deze dag aanwezig zijn om hun producten te presenteren. Zij laten graag zien wat ze doen en er is ruim gelegenheid tot het stellen van vragen:
– Bloemist Jan van Leuven, Bloemenhuis Minnebreuker.
– Fotografe Gwendolyn Pieters van Gwendolyn Pieters, uitvaartfotografie.
– Ankie Spinnewijn met Engeltjes in alle vormen, soorten en maten.
– Kip&Co ballonnen (promotiemateriaal)
– De Stichting Kinderen Kankervrij, Kika
– Van Dalen Natuursteen