Voor al u vragen over een begrafenis, crematie, verzekeringen en overige vragen die rondom een uitvaart kunnen spelen bent u vanaf januari 2022 iedere 1e maandag van de maand van 19:00 tot 20:00 uur van harte welkom in ons uitvaartcentrum aan de Van Dishoeckstraat 620 te Vlissingen op de inloopavond. De koffie staat voor u klaar.

Een goede voorbereiding biedt rust.

Of u of een van uw dierbaren nu in goede gezondheid verkeert of juist niet, wensen uitspreken, vragen stellen en alle mogelijkheden bekijken en/of vastleggen, kan veel rust bieden. Ons uitvaartcentrum verstrekt kosteloos wensenboekjes waar u op een eenvoudige manier u wensen in kunt vastleggen. Zo geeft u ook uw nabestaanden de gelegenheid, om in een periode van verdriet en rouw, uw afscheid te regelen op een manier die bij u past en zoals u dat wenst.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen en wensen op uitvaartgebied. Tevens kunt u kennis maken met ons team en een kijkje nemen in ons uitvaartcentrum. Ook het maken van een geheel vrijblijvende afspraak bij u thuis of elders, om uw wensen te bespreken, behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

Graag tot ziens op:

maandag 3 januari
maandag 7 februari
maandag 7 maart
maandag 4 april
maandag 2 mei
maandag 13 juni (2 de maandag i.v.m. 2 de Pinksterdag op 6 juni)
maandag 4 juli
maandag 1 augustus
maandag 5 september
maandag 3 oktober
maandag 7 november
maandag 12 december (2 de maandag i.v.m. Sinterklaas op 5 december)

Written by