Persoonlijke en vriendelijke hulp. Altijd bereikbaar en erg behulpzaam. Er wordt echt met je meegedacht en niets is onmogelijk. Bedankt voor dit mooie afscheid. Ik zou uitvaartcentrum Overtoom-Groen aan iedereen aanbevelen.
Anoniem (Augustus, 2022)
Alles, maar dan ook alles was dik in orde. Vandaar alle vragen m.b.t. de geleverde diensten met een 10 beantwoord in de enquête. Het werd ééntonig misschien maar het cijfer 10 is zeer terecht. Ook
namens de familie nog hartelijk bedankt iedereen voor de goede zorgen.
Anoniem (Juli, 2022)
Wij hebben het ervaren als sociaal, medelevend, luisterend naar onze wensen. Wij zullen het zeker aanbevelen bij andere mensen.
Anoniem (Juni, 2022)
Wij als familie willen onze waardering uitspreken over de uitvaart van mijn man / onze (schoon)vader en opa. Alles klopte, het voorgesprek, het meedenken, de mogelijkheden voor de dag van de afscheidsdienst, de opbaring en verzorging, het meedenken van de opzet van de rouwkaarten, het mooie levensverhaal wat door Nicole gemaakt en gesproken is, de organisatie tijdens de afscheidsdienst, en de begeleiding naar het crematorium en de nazorg. Wij als gezin kunnen ook zo door het verdriet heen, met een goed gevoel terugkijken op een dag waarin alles prima verlopen is. Bedankt Joke, Nicole en het hele team!
Familie van Driel (Mei, 2022)
Ik heb totaal geen kritiek, alles is naar wens verlopen. Ook de nazorg heb ik als heel prettig ervaren. Waardering totale dienstverlening: 10
Mevrouw de Kooning (Mei, 2022)
Wij zijn zeer tevreden over hoe alles werd geregeld en hoe de begrafenis is verlopen.
Anoniem (April, 2022)
Behalve dat we een uitstekende en professionele begeleiding hebben ervaren, waarbij we steeds ook onze vragen konden stellen, was het een hele warme begeleiding en… persoonlijk! Het heeft ons troost gebracht. Ook de nazorg was erg goed.
Anoniem (April, 2022)
Alles is perfect uitgevoerd volgens de wens van de overledene.
Mevrouw Kotvis (April, 2022)
“Wij zijn zeer tevreden over alle aspecten van de uitvaart en het regelwerk. Duidelijke communicatie, goed meedenken en zeer meelevend. Wij willen nogmaals alle betrokken medewerkers zeer bedanken. Het heeft ons in alle opzichten geholpen.”
Anoniem (Maart, 2022)
Wij hebben de zorg en de algehele begeleiding rond de uitvaart als zeer prettig ervaren. Er was goede begeleiding en vriendelijke
service. De hele familie was blij verrast omtrent de zorg. We zouden jullie zeker aanbevelen!
Fam. Dierickx (Maart, 2022)
Een prettig kleinschalig uitvaartcentrum waar op een integere en zeer professionele wijze wordt gewerkt. Je wordt als familie veel taken uit handen genomen en op het gemak gesteld. Opvallend is hoe vrij we waren om de uitvaart naar de wensen van de overledene en familie uit te voeren. De professionele adviezen van de zeer ervaren uitvaartverzorger Joke waren een waardevolle aanvulling. Dank!
De heer P.F. Streefkerk, Uitvaart van de heer Trimpe, (Februari, 2022)
“Intieme sfeer. Zeer persoonlijk. Voelen goed aan welke sfeer past bij de familie. Alles met groot respect voor de overledene.”
(Februari, 2022)
“Toen onze moeder was overleden, hebben wij gebruik gemaakt van Uitvaartcentrum Overtoom Groen en we zijn zeer tevreden over de werkwijze van bovengenoemde uitvaartonderneming. Van het moment van aanmelding tot de verzorging van de uitvaart: alles ging zoals wij het voor ogen hadden. We kregen goede uitleg en konden steeds terecht met onze vragen. Onze moeder werd met veel respect en zorg omringd en ook wij werden hartelijk en warm geholpen, wij zijn hier heel dankbaar voor.”
Namens de familie (Januari, 2022)
In één woord / zin : uitmuntende ervaring/dienstverlening op alle gebieden!
Familie Vermeulen (December, 2021)
Jullie begeleiding, verzorging, betrokkenheid en steun hebben wij als heel fijn ervaren. De verzorging van onze vader thuis door jullie medewerkers was heel fijn. In de gesprekken hadden jullie vaak aan één woord genoeg en wisten jullie precies wat wij bedoelden. De dienst is erg goed verlopen, jullie zijn een geweldig team! Dank jullie wel voor alles.
Familie Karelse (November, 2021)
Wij zijn zeer tevreden over Joke als uitvaartbegeleider. De goede bereikbaarheid, de tijd die Joke nam ook voor persoonlijke gesprekken gaven vertrouwen. We hebben ruim de keuze gehad uit de verschillende rouwkaarten en kisten. De afscheidsplechtigheid hebben we naar eigen wens kunnen invullen, alles was goed verzorgd. We kijken terug op een mooi afscheid .
Familie Crielaard (September, 2021)
Was goed verzorgd!
Mevrouw de Wolf (November, 2021)
Als een warme omhelzing ervaren en een grote steun in een chaotische tijd. Hartelijk dank daarvoor!!!
Anoniem (November, 2021)
Fijne ervaring met de uitvaartbegeleidster van het uitvaartcentrum. Ze was erg aardig, kundig en meedenkend.
Anoniem (November, 2021)
Ik kan UZZL sterk aanbevelen. Zowel de uitvaart van mijn vader als jaren later de crematieplechtigheid van mijn vrouw waren uitstekend verzorgd. Zorg uit handen nemen en proactief meedenken maakten tijd vrij voor het rouwproces. De verzorging van de overledenen was zeer goed geregeld.
F.B. te V. (November, 2021)

We zijn zeer tevreden over de respect volle en betrokken manier waarop alle medewerkers het afscheid voor ons begeleid hebben.
Ook de nazorg was goed verzorgd. Geen enkel punt van kritiek.
Familie Roedts (November, 2021)
De algehele uitvaart van mijn moeder heb ik als perfect ervaren. Niet alleen door mijzelf, maar ook door de familie. Vanaf binnenkomst tot aan crematie geen fouten maar veel respect en medeleven getoond. Als ik een rapportcijfer moet geven is het geen 10 maar een 12+ Verder wil ik u hartelijk danken voor alles (van begin tot einde).
Anoniem (September, 2021)
Sympathiek
Meelevend
Smaakvol
Beschaafd
Mevrouw van den Dries (Juli, 2021)
De begeleiding naar een mooi afscheid van onze moeder hebben we als zeer persoonlijk en warm ervaren. We hadden ons geen beter afscheid voor haar kunnen wensen.
Alles was prima geregeld en verzorgd. Daarom ook een 10 voor de kwaliteit!
Fam. Weug (Juli, 2021)
Totaal onverwacht is Lies, lopend op straat, overleden. In zo’n acute situatie is snel en menselijk handelen belangrijk en fijn. Na één telefoontje wist ik dat het lichaam van Lies naar het mortuarium van uitvaartcentrum Overtoom Groen gebracht kon worden. Ik ben blij voor Lies dat ze gegaan is zoals ze wilde ondanks dat er niets te kiezen viel. In het warme bad, wat Overtoom Groen feitelijk is, heeft Lies zeker nog de tijd gehad om uit te rusten van het leven.
Het team van Overtoom Groen heb ik als geweldig ervaren in die hectische en bizarre week na het overlijden van Lies. Niets was teveel, alles kon en ook nog op vrijwel ieder moment van de dag of de avond. Joke en Nicole, en natuurlijk ook de andere leden van het team, ik vind jullie kanjers! Blijf jezelf en vooral een gewoon warm mens. Met vriendschappelijke groet,
Frans (en Nicole) Broodman (Augustus, 2021)
De uitvaart is uitmuntend verlopen. Wij zijn heel tevreden.
Goed gevoel aan over gehouden.
Zeker aan te bevelen!
Anoniem (Augustus, 2021)
Hoe we bij jullie terecht zijn gekomen weet ik niet meer, dat heeft mijn man toen zelf geregeld via een tussenpersoon, de naam weet ik niet meer, het is al zo lang geleden besproken. We hebben de ontvangst en het gesprek wat daarop volgde heel positief ervaren.
Van jullie kregen we te horen dat Antwerpen misschien ook een mogelijkheid was om naartoe te gaan om zijn lichaam ter beschikking te stellen aan de wetenschap. Het heeft hem heel veel rust gegeven dat het kon, want tijdens zijn hele leven sprak hij er over. Dat hij na het overlijden nog is opgebaard heeft ons goed gedaan, konden we in alle rust toch nog afscheid van hem nemen. Wat de verzorging betreft de broodjes en wat te drinken was goed. Waar ik jullie ook heel erg voor wil bedanken is de kristallen kleinood met foto er in. Fantastisch, we waren er allemaal stil van. Daar is echt over nagedacht, heel waardevol.
Bij deze wil ik jullie bedanken voor de prettige samenwerking en betrokkenheid!!!
Ali van Kralingen (April, 2021)
Thank you for the beautiful goodbye and arrangements organized by Margriet de Ridder and you all. It made the departing of my husband and father to my son a day we will never forget.
A very heartbreaking day, we will keep in our memory forever. Thank you for helping everything to go like clockwork and thank you for the extra mile you went to obtain the CD from the hour of power. The most beautiful service and send off for my husband. Thank you also for the aftercare I am receiving. Yours truly,
Mary Filius and son Marko (Juni, 2021)
Goede aangepaste dienst zoals de overledene het precies gewild heeft !
In één woord: geweldig !
Dank daarvoor.
Anoniem (Mei, 2021)
Een 10+ !!
Anoniem (Mei, 2021)
Lieve Nicole en collega’s,
Jullie hebben het mogelijk gemaakt om de dag waarop ik al een leven lang tegenop zie, het eerbetoon te laten worden zoals mijn moeder het gewild had. Ik zou niet weten hoe dit beter of prettiger gedaan had kunnen worden. Ook de partners aan wie jullie uitbesteden zijn goed gekozen en de adviezen die jullie geven kloppen.
Mijn partner en de andere 2 dames delen deze mening volledig. Wat ik ook erg waardeer is de ruimte die jullie binnen protocol bieden en hoe jullie dat samen met ons invullen, door te luisteren, mee te denken en te faciliteren. Ontzettend en voor altijd bedankt!
Freek Sesselen (Mei, 2021)
Na een periode van slechte en negatieve verzorging, stress en verdriet om het lijden van mijn moeder, hebben wij zoveel geluk gehad toen ons deze uitvaartonderneming werd aanbevolen...
Voor ons zo veel verzacht, zo veel uit handen genomen. Een afscheid waar je goed op terug kijkt na zoveel gedoe. Alles was perfect georganiseerd, iedereen zo meelevend, stijlvol, empatisch, respectvol. Kortom: liefdevol, persoonlijk en volkomen gericht op de wensen van ons. Dank jullie wel voor deze mooie laatste herinnering, wij zijn jullie voor altijd dankbaar voor jullie inzet en betrokkenheid.
Rob, Louiza, Dorien, Bart (Mei, 2021)
Ik had dit nooit persoonlijk meegemaakt en ik had ook nooit gedacht dat dit kon. Maar jullie hebben ons zo goed bijgestaan om alles tot in de puntjes te verzorgen. Hele nette, vriendelijke en ontzettend begripvolle vrouwen! Echt respect! Ik had dit niet zonder jullie gekund.
Ben blij hoe netjes alles geregeld was, en geheel volgens onze wensen. Topvrouwen!
Fam. Rochat (Juni, 2021)
Ik ben heel tevreden hoe jullie de uitvaart geregeld hebben.
Daarbij wil ik jullie dan ook allemaal hartelijk bedanken voor de goede verzorging van de uitvaart van mijn partner.
Anoniem (Juni, 2021)