Team

Uitvaartcentrum Overtoom Groen

Team

Uitvaartcentrum Overtoom Groen

Het team van uitvaartcentrum Overtoom Groen bestaat uit een aantal betrokken en deskundige professionals in de uitvaartzorg. Zij staan u in deze periode terzijde.

Uitvaartbegeleidsters

Nettie Hollemans

“Eén van de mooie facetten van mijn werk is dat een familie mij, als onbekende, toelaat in een moeilijke fase van hun leven om een stukje met hen mee te lopen. Ik voel het dan ook als een voorrecht om deze persoonlijke en intieme momenten met hen te mogen delen.”

Nicole van Luijk-Duivenvoorde

“Afscheid nemen van een dierbare, dat doet iedereen anders. Ik ben dankbaar dat ik nabestaanden daarbij mag begeleiden. Van mens tot mens. Met oog voor ieders eigenheid en oor voor ieders verhaal. Zodat nabestaanden terug kunnen kijken op een waardig en persoonlijk afscheid.”

Medewerkers

Jos

Algemeen medewerker
“Wanneer mensen een dierbare verliezen is er vaak verdriet en pijn. Het is dankbaar werk hen in deze periode bij te kunnen staan. Iets te kunnen betekenen voor mensen”

Margriet

Algemeen medewerkster
“Het er zijn voor familie die een beroep op ons doen geeft veel voldoening. Samen met mijn collega’s zorg dragen voor een waardig afscheid tot in het kleinste detail.”

Theo

Chauffeur
“Goed afscheid kunnen nemen is belangrijk voor mensen. Als chauffeur ben ik misschien een kleine schakel maar het zijn alle kleine schakels bij elkaar die tellen. Alles moet kloppen. Daar doe ik het voor.”

Renate

Gastvrouw/verzorgende
“Overlijden hoort bij het leven. Het verdriet wegnemen kan niet. Ik ben betrokken bij de nabestaanden en onzichtbaar aanwezig, zodat zij zich ondersteund voelen.”

Cor

Chauffeur
“Dit werk geeft mij veel voldoening omdat ik als chauffeur op een respectvolle wijze de overledene kan overbrengen. Voor nabestaanden is dit vaak een aangrijpend moment. Daar ben ik mij bewust van.”

Jolanda

Gastvrouw/verzorgende
“De aandacht en persoonlijke zorg maken het werk bijzonder voor mij.”

José

Gastvrouw/verzorgende
“Geboren worden doe je alleen en sterven ook. Nabestaanden moeten verder met het verlies. Samen met mijn collega’s wil ik voor én met hen vanaf de dag van het overlijden tot en met de dag van de uitvaart zelf, een waardevolle herinnering maken. “