Team

Uitvaartcentrum Overtoom Groen

Team

Uitvaartcentrum Overtoom Groen

Het team van uitvaartcentrum Overtoom Groen bestaat uit een aantal betrokken en deskundige professionals in de uitvaartzorg. Zij staan u in deze periode terzijde.

Uitvaartbegeleidsters

Nicole van Luijk-Duivenvoorde

“Afscheid nemen van een dierbare, dat doet iedereen anders. Ik ben dankbaar dat ik nabestaanden daarbij mag begeleiden. Van mens tot mens. Met oog voor ieders eigenheid en oor voor ieders verhaal. Zodat nabestaanden terug kunnen kijken op een waardig en persoonlijk afscheid.”

Joke Duivenvoorde

“De dagen tot de uitvaart en de uitvaart zelf vormen samen de laatste herinnering. Hoe beter dit afscheid past bij de overledene en de naasten, hoe sterker en mooier het de herinnering zal maken.”

Medewerkers

José

Uitvaartbegeleidster in opleiding
“Geboren worden doe je alleen en sterven ook. Nabestaanden moeten verder met het verlies. Samen met mijn collega’s wil ik voor én met hen vanaf de dag van het overlijden tot en met de dag van de uitvaart zelf, een waardevolle herinnering maken. “

Margriet

Algemeen medewerkster
“Het er zijn voor familie die een beroep op ons doen geeft veel voldoening. Samen met mijn collega’s zorg dragen voor een waardig afscheid tot in het kleinste detail.”

Marcel

Algemeen medewerker
“Op een respectvolle en gepaste wijze, met oog voor etiquette én de menselijke maat, zorgvuldig en betrokken, iedere uitvaart opnieuw, naar de wensen van de overledene en de nabestaanden uitvoeren, dát geeft mij voldoening.”

Terry

Algemeen medewerker
“Wanneer men afscheid moet nemen van een dierbare is dit een moeilijke en emotionele tijd. Het ondersteunen en waar mogelijk bijstaan en helpen van nabestaanden zie ik als een zeer dankbare taak die de nabestaanden helpt in het zo goed mogelijk verwerken van het verlies.”

Jessica

Gastvrouw/verzorgende
“Het geeft mij voldoening om zorg te dragen voor de overledene en nabestaanden en om zo een bijdrage te leveren aan een waardig afscheid.”

Jolanda

Gastvrouw/verzorgende
“De aandacht en persoonlijke zorg maken het werk bijzonder voor mij.”

Jan

Drager
“Elke uitvaart is uniek. Ik wil, samen met mijn collega’s, een bijdrage te leveren aan een uitvaart die tot in de puntjes verzorgd is. Dat geeft mij voldoening. Omdat ik weet dat dit een bijdrage kan leveren aan de verzachting van het verlies voor de nabestaanden.”

Ton

Drager
“Ik zie dit werk als het geven van de laatste eer aan de overledene. Het geeft mij voldoening dat de nabestaanden waardig afscheid kunnen nemen van hun dierbare.”

Jolanda

Gastvrouw
“Als gastvrouw ben ik een kleine schakel in het geheel. Maar het zijn alle schakels bij elkaar die tellen. Ik doe dit werk met hart en ziel. En ik hoop in de hectische periode van overlijden tot en met de dag van de uitvaart een beetje troost te kunnen bieden. Soms heel eenvoudig met een kopje koffie en wat aandacht. Zodat een gewoon kopje koffie een “bakkie troost” wordt voor de mensen.”