Urnengroothandel

Bij urnengroothandel vindt u een prachtig assortiment (volwassen) urnen, kleine urnen en as sieraden; Voor een tijdloze herinnering. Ons assortiment is met uiterste zorg samengesteld, waarbij kwaliteit, design en tevens een correcte prijs - kwaliteit verhouding centraal staan. Naast een uniek assortiment urnen, waaronder urnen van marmer, keramiek, glas, hout, porselein, diverse metaalsoorten en uiteraard prachtige bio urnen, vindt u bij ons ook mooie strooikokers en oogstrelende assieraden van RVS, zilver en goud.

Gedenksieraden

Assieraden · Vingerafdruksieraden · Mini urnen · Haarloksieraden · Verkooppunten. sieraden. Topkwaliteit uit zilverstad Schoonhoven.

Unigra

Unigra is totaalleverancier in de uitvaartbranche en fabrikant van uitvaartkisten. U vindt in ons een partij die vlot schakelt, kwaliteit voorop stelt en betrouwbare dienstverlening biedt. Om de hoge kwaliteitsstandaarden te kunnen waarborgen hebben wij als een van de weinige bedrijven in Nederland onze gehele productie in eigen beheer. Hierdoor zijn wij in staat snel in te spelen op vragen vanuit de markt.

JOHN BAMETZ Photography

Fotografie voor Overtoom Groen verzorgd door JOHN BAMETZ Photography.