Het overlijden van een naaste is een ingrijpende gebeurtenis. Hoe men dit ervaart is heel persoonlijk. Zo heeft iedereen zijn eigen vragen en wensen met betrekking tot de uitvaart. Passend afscheid nemen van een dierbaar persoon is belangrijk. Elk afscheid is anders omdat ieder mens anders is. In een periode waar voor u de wereld even stil lijkt staan moet er veel geregeld worden.

Wij weten dit en zullen steeds met u op zoek gaan naar de antwoorden op uw vragen. Samen met u bereiden wij naar uw wensen, stap voor stap de uitvaart voor. Aandacht en betrokkenheid zijn daarbij vanzelfsprekend, zodat u terug kunt kijken op een waardig en persoonlijk afscheid.

Wij staan voor een persoonlijke begeleiding. Een vertrouwd gezicht geeft rust. Het kleine team van Overtoom Groen staat dicht bij u in de periode naar de uitvaart en begeleidt u vanaf de melding tot het nazorggesprek. Onze dienstverlening is vertrouwd en toegankelijk. Geen anonieme medewerkers, maar bekende gezichten die op de hoogte zijn van uw situatie. Daarom blijft de uitvaartbegeleidster waar u de uitvaart mee heeft besproken voor u het vaste aanspreekpunt gedurende de periode van overlijden tot de uitvaart. Zij begeleidt u uiteraard ook bij de uitvaart. De gastvrouw, die u kent van de rouwbezoeken, verzorgde ook het lichaam van uw dierbare en is chauffeur van de rouwauto op de dag van de uitvaart. Zo blijven wij op gepaste afstand betrokken en dichtbij. Een mooi afscheid vorm je samen.

Wij willen ondersteunen door te doen vanuit onze kernwaarden:

Wij zijn dienstbaar, we verplaatsen ons altijd in uw behoefte. We luisteren en tonen interesse. We doen alles wat in ons vermogen ligt om aan de wensen van u en uw naasten tegemoet te komen.

Wij voelen ons betrokken, we willen u en uw naasten ondersteunen, we zijn begripvol, tonen medeleven en denken met mee, zo zorgen wij dat uw nabestaanden weer verder kunnen.

Wij handelen professioneel, de manier waarop we handelen is persoonlijk en altijd op basis van vakkennis. We streven ernaar dat we het goed doen, voor u en uw nabestaanden. Ons team bestaat uit kundige vakmensen die begrip, tijd en aandacht voor u hebben. Zij bieden, op zorgvuldige wijze, inhoudelijke en praktische ondersteuning bij het regelen en verzorgen van de uitvaart. Het uitgangspunt daarbij is dat uw wensen centraal staan.